Kövess minket!
  
     

Túrázás rekumbenssel

Túrázás rekumbenssel
2014, március 26.

A jó idő beköszöntével mindenki szívesen tölti szabadidejét a szabadban, a természetben és a friss levegőn, hiszen számos programlehetőség kínálkozik. A túrázás és a sport szerelmeseinek kiváló alkalmak adódnak ilyenkor egy kis mozgásra és természetjárásra, sokan szívesen kötik össze ezt a két tevékenységet és napjainkban igen népszerű kerékpárral nekiindulni egy-egy túrának, akár családdal vagy barátokkal is. Kellemes szabadidős tevékenység a természet szépségét felfedezni, miközben aktívan sportolunk és átmozgatjuk a hosszú téli napok után izmainkat a szabadban.

Legyen élmény a túrázás!

A kerékpárok egyik, viszonylag fiatalabb generációja a fekvőkerékpárok, azaz a rekumbensek, melyeket napjainkban egyre gyakrabban lehet látni és már mindenki számára elérhetőek. Különböző kialakításuknak köszönhetően mindenféle terepviszonyhoz alkalmas darabot lehet találni a piacon, pl.: városi közlekedéshez, extrém körülmények közötti használatra, valamint túrázáshoz. A túra rekukat úgy fejlesztették és alakították ki, hogy nagy teherbírású szerkezettel rendelkezzenek, melyeket akár csomagtartóval és minden egyéb kiegészítővel is felszerelhet a tulajdonos, a kényelem és a praktikusság érdekében. Továbbá jó néhány alacsonyabb rekumbens közül is válogathatnak az érdeklődők, hiszen a városi modelleknél fontos kritérium a magasabb vázszerkezet, valamint könnyen irányíthatóak, kényelmes és állítható kialakításúak. Ezzel a modern, praktikus és felhasználóbarát kerékpárral igazi élmény lehet a természetjárás, túrázás és a sport!

Válogasson kedvére!

Az Annyira Más Bringabolt minőségi, egyedi és változatos kerékpárkínálattal várja érdeklődőit, valamint nálunk mindenki megtalálhatja a céljainak leginkább megfelelő rekumbenst is. Az ideális darab kiválasztásához és ajánlataink megtekintéséhez látogasson el a www.ambringa.hu weboldalra, ahol nem csupán kerékpárjainkat tekintheti meg és információkat talál, de online fel is veheti velünk a kapcsolatot. Továbbá bővebb tájékoztatásért keressen minket a 06 26/ 343 353-as telefonszámon vagy az info@ambringa.hu e-mail címen, valamint szeretettel várjuk Budakalászon az üzletünkben!

Reméljük hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között tudhatjuk, és igazi élménnyé válik a kerékpározás!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
télisport2
Snowboard – egy extrém téli sport

A snowboardozásról sokan azt hiszik, hogy olyan, mint a síelés, csak egy szörfdeszkához hasonló tárgyon – ez azonban nem így...

Close