Kövess minket!
  
     

Tudnivalók a cserepadokról

Tudnivalók a cserepadokról
2017, június 29.

A labdarúgás a világ egyik legnépszerűbb sportja, amelynek szabályait, felépítését azok is ismerik, akik nem annyira rajonganak érte. A focihoz szorosan kapcsolódnak kifejezések és eszközök, amik nélkül nem lenne igazi a sport, és kihagyhatatlanok a játék menete szempontjából. A labdarúgás egyik ilyen nélkülözhetetlen kelléke a cserepad.

Cserepadokkal természetesen nemcsak a labdarúgásban találkozhatunk, hanem a röplabdában és a kézilabdában is. Az ülőalkalmatosság legfőbb funkciója, hogy a cserejátékosok a pálya szélén ott várakozzanak, illetve, ha bármilyen sérülés történik, vagy rosszullét, a játékos meg tud pihenni a padon.

A cserepadoknak mindenképp rendkívül strapabíró, masszív anyagból kell készülniük, ugyanis nagyon sok külső hatásnak vannak kitéve, az időjárási tényezőktől kezdve egészen az esetleges rongálásokig. A cserepadok régebbi típusait tető nélkül gyártották, napjainkban ma már szinte csak fedett padokat lehet megvásárolni, amely előnyösebb választás is, ugyanis a mérkőzéseket csapadékos időben is megtartják, így a játékosoknak lehetőségük van a pálya szélén, fedett helyen kivárni a sorukat a játékra. Az időjárási tényezők elleni védelmet egy áttetsző, UV sugárzásnak is ellenálló, műanyag borítás biztosítja.

A cserepadok különböző méretben kaphatók, az egyszemélyes játékvezetői padoktól kezdve, egészen a 12 személyes ülőalkalmatosságig. Jellemző, hogy a cserepadok méretét a pálya adottságaihoz igazítják, vagyis egy kisebb terület esetében inkább 5-6 személyes padokat szoktak alkalmazni. A komfortos székek egy alumínium szerkezethez vannak rögzítve, ennek köszönhetően kiváló a teherbírásuk.

Nagyon fontos, hogy ez nem egy gyakran cserélendő kellék, tehát olyat érdemes venni, amely hosszú éveken át megőrzi hibátlan állapotát. Ha szükséges, inkább nagyobb összeggel számoljunk egy cserepad megvétele során, így a későbbiekben nem érhet minket kellemetlen meglepetés, mindig tartsuk szem előtt a minőséget!

Ha cserepadra lenne szüksége az izgalmas mérkőzésekhez, a Sportvilág Hungary Kft. kínálatában megtalálja a terméket! További információkért keresse fel honlapunkat a www.sportvilag.addel.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-427-0297-es számon vagy írjon e-mailt a sportvilag@sportvilag.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A lovaglás a szenvedélye? Szerezzen be minőségi lovaglókesztyűt!
A lovaglás a szenvedélye? Szerezzen be minőségi lovaglókesztyűt!

Ló és ember között az évezredek során mély kapcsolat alakult ki. Társunk a munkában és a hobbinkban is, utóbbi már...

Close