Kövess minket!
  
     

SUP deszka akció! Ne maradjon le a kedvező árakról!

SUP deszka akció! Ne maradjon le a kedvező árakról!
2019, október 28.

A SUP, az az stand up paddle, állva evezés, méghozzá egy deszkán ma már széles körben ismert, noha néhány évvel ezelőtt még sokan furcsa újdonságként tekintettek rá. Egy deszka, ami olyan, mint a szörf, de mégsem szörfözésre használják? Egy deszka, amit evezve kell előre hajtani, de nem ülni kell benne, mint egy kenuban? A SUP egy vízitúra eszköz, ami sok előnnyel rendelkezik a hagyományos típusokkal, kenuval, kajakkal, csónakokkal szemben. Ha Önt is rabul ejtette már a SUP, akkor bizonyára érdekelni fogja legújabb kedvezményünk, a SUP deszka akció!

A SUP deszka akció keretein belül a webáruházunkban kapható modellek közül két típust most nagyon kedvező áron vásárolhat meg mindenki, aki szeretne saját SUP deszkát beszerezni. Drágának találja a kiszemelt deszkák eredeti árát? Valóban, egy ilyen deszka. Miért vásárolná meg az új SUP deszkáját teljes áron, amikor olcsóbban is hozzájuthat? Csupán figyelnie kell az aktuális akciókat! Itt a kiváló alkalom, hogy spóroljon egy kicsit és közben egy vadonatúj deszkára tegyen szert. Válassza ki a SUP deszka akcióban részt vevő modellek közül azt, ami a legjobban megfelel az igényeinek, és rendelje meg, mielőtt lemarad az akcióról! Mire elérkezik a következő SUP szezon, Önnek már meglesz a saját deszkája, amivel bármikor vízitúrázhat, állószörfözhet, ott, ahol csak szeretne. Az országban szinte mindenhol lehet SUP-ot használni, kivéve a Duna fővárosi szakaszán. Fel kell fújni, evezőt ragadni és indulhat a siklás! A SUP népszerűségének egyik oka kétségkívül a könnyű kezelhetőség, mert csak egyensúlyozni kell rajta és evezni, de akár ülve vagy térdelve is lehet irányítani. Alkalmas arra, hogy egyedül, csendesen szemlélődve gyönyörködjünk a vízben vagy barátokkal, családdal induljunk vízitúrára, de akár relaxálni, jógázni is lehet rajta a nyílt vízen.

A SUP deszka akciónk két modellt érint, mindegyikhez tartoznak kiegészítők is, így még jobban megéri most megvásárolni valamelyiket. Vásároljon akár többet, mert a SUP deszka akció keretében akár az egész családnak vásárolhat olcsóbban új deszkát!

A www.sportvilag.addel.hu weboldalon cégünk, a SPORTVILÁG Hungary Kft. honlapját találja, ahol a SUP deszka akcióról is részletesen tájékozódhat! Kérdéseivel keressen minket bátran megadott elérhetőségeink egyikén, a 06-1-427-0297-es telefonszámon vagy a sportvilag@sportvilag.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
sportvilag.addel.hu
Tornaszerek, tornatermi berendezés: alapfelszerelés a tornatermekben

Az iskola a gyermekek életének egyik legfontosabb része, a szocializáció egyik legfontosabb terepe. Amikor minden nap megérkeznek kora reggel a...

Close