Kövess minket!
  
     

Polifoam vagy jóga matrac a tornázáshoz?

Polifoam vagy jóga matrac a tornázáshoz?
2016, december 1.

Egy aktív jóga vagy gimnasztikai sorozat közben izzadsz, jól belenyomod a sarkad a matracba, nyújtasz, bukfencezel és akrobatikázol? Vagyis csak szeretnéd helyesen elvégezni ezeket a gyakorlatokat, éppen csak a sportszernek mondott matracod csúszik ki alólad, szakad-foszlik, kiszakad a közepe a lefelé néző kutyánál és még az izzadtságot is magába szívja!

Biztosan nem a pózok kivitelezésével van a gond, mert egy jó minőségű matracnak a rendeltetésszerű használat mellett nem ildomos szétesnie alattad. Ha nem egy speciális, jógázásra és gimnasztikázásra kitalált matracot használsz, hanem törölközőt, pokrócot vagy strandoláshoz nagyszerű, de edzéshez nem praktikus polifoam matracot, akkor már nem is kell tovább keresni a kudarc okát. Ha kezdő tornázó vagy, akkor a kedved veheti el a rossz sportszer, ha pedig már haladó szinten csinálod, a pontosság veszik el. Nemcsak teremben vagy a szobában okoz gondot egy polifoam matrac, de a szabadban is gátolja a mozgást, hiszen túl könnyű, elfújja a szél, feltekeredik a vége, átszúrja egy kő vagy fadarab is. Összességében jobb, ha nem erőlteted a dolgot, hanem professzionális gimnasztikai matrac után nézel.

Kérdés persze az ár is: egy jó minőségű jóga matrac nem sokkal drágább egy használhatatlan polifoam matracnál, viszont cserébe masszív, sűrű, izzadtságot magába nem szívó anyagból készült, hogy segédeszköze lehessen a mozgásnak, ne pedig akadálya. Végül is kézilabdázni, futballozni és teniszezni is csak az adott sporthoz optimalizált kézilabda cipőben, mezben és tenisz cipőben lehet.

Időtálló sportruházatot szeretnél vásárolni? Iskolai sportszereket és konditermi sportszereket egyaránt találsz kínálatunkban. Böngéssz webáruházunk új termékei között, ahol a floorball ütő, focilabda, lábszárvédő és állítható haspad mellett rengeteg egyéb sportág sportszer felszerelését megtalálod! Látogass el tehát honlapunkra, a www.sportvilag.addel.hu webcímre, kérdés esetén pedig vedd fel velünk a kapcsolatot a 06-1/427-0297, 06-70/415-5164-es telefonszámok valamelyikén, illetve a sportvilag@sportvilag.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
sportruhabolt-hu-16szept
Megfelelő ruházat a hidegebb időre is!

A sportolás szerelmesei nem csak nyáron űzik hobbijukat - hiszen a szakácsok sem csak nyáron főznek, és a zenészek sem...

Close