Kövess minket!
  
     

Megfelelő ruházat a hidegebb időre is!

Megfelelő ruházat a hidegebb időre is!
2016, október 13.

A sportolás szerelmesei nem csak nyáron űzik hobbijukat – hiszen a szakácsok sem csak nyáron főznek, és a zenészek sem csak akkor fognak hangszert a kezükbe, amikor jó idő van. Aki rajong a futásért, az télen is fog futni, és ha edzőterem nincs a közelében, akkor bizony a szabadban. Ugyanígy igaz ez minden egyéb edzésre is: melegben is, hidegben is, mindössze csak a megfelelő sportruházatra van szükség! De milyen is az a megfelelő sportruházat?

  • Az első és egyben legfontosabb a vízhatlan sportcipő, mely még a nyirkosabb, hidegebb időben sem adja meg magát.
  • A réteges öltözködés elengedhetetlen. Ugyan sportolás közben kimelegszünk, de erre nem éri meg alapozni, hiszen leizzadva rendkívül könnyű megfázni. Érdemes beszerezni egy hosszú nadrágot és egy pulóvert, az igazán hideg időkre pedig kapható úgynevezett aláöltözet, mely kellemes viseletet és megfelelő védelmet biztosít a hideg ellen.
  • Sapkát és sálat is érdemes beszerezni a télre, főleg futáshoz, hiszen akarva-akaratlanul is kapkodhatjuk a hideg levegőt, főleg akkor, ha nemrég kezdtük a futást. Ilyenkor jó, ha van egy sál a szánk előtt, hogy a kimelegedett tüdőnket ne a 0°C-os levegővel telítsük meg.
  • A nyirkos időre való tekintettel jól jöhet egy vízhatlan kabát és pulóver – hiszen aki igazán szeret sportolni, azt egy kisebb eső nem állíthatja meg!
  • Télen rendkívül hamar besötétedik, így van pár kiegészítő, ami elengedhetetlen: fényvisszaverős szalagok, vagy bármilyen fényvisszaverős kiegészítő, esetleg világító vagy villogó lámpa. Ez azért fontos, hogy az autósok messziről észrevegyék, hogy az út szélén kocogunk vagy futunk.

Ön is szeretne minőségi sportruházatot vásárolni az őszi-téli sportoláshoz? Látogasson el sportruházat webáruházunkba, melyet a sportruhabolt.hu címen érhet el, és válogasson kedvére női- és férfi sportcipőnk, sportmelltartóink, futball cipőink és fitnesz ruházataink közül! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a +36-70/413-6776-os telefonszámunkon, valamint email-en, az info@sportruhabolt.hu email címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
50612731 - soccer players in action on the sunset stadium background panorama
A foci szerelmeseinek

Egy kis focitörténelem: A magyarországi foci első feljegyzett dokumentuma 1879-ből származik. 1882-ben létrehozták az első szabadtári játszó társaságot, ahol először...

Close