Kövess minket!
  
     

Jet-ski bérlés: Kalandok a Dunán!

Jet-ski bérlés: Kalandok a Dunán!
2018, július 30.

A nyári hónapokban, a rekkenő hőségben másra sem vágyunk, mint hogy vízparton tölthessük az időnket, és akkor mártózzunk meg a hűsítő habokban, amikor csak kedvünk tartja. A napozás és fürdés kiváló program, ha kiszakadnánk néhány órára a stresszes hétköznapokból és csak lazítani szeretnénk, de mi a helyzet akkor, ha inkább az aktív kikapcsolódást részesítjük előnyben?

Ma már rengeteg lehetősége nyílik a nyári sportok szerelmeseinek, hogy a vízen tölthessék idejüket, melyek közül a jet-ski bérlés egyszerre felüdítő és izgalmas programlehetőség. A jet-skizés, amellett, hogy igazi adrenalin bomba, nagyszerű sport is, hiszen az egyensúly megtartásához a felsőtest valamennyi izmára szükség van, és akár közel 400 kalóriát is égethetünk óránként ennek köszönhetően. Teljes mértékben a magunk urai lehetünk a vízen, miközben olyan szemszögből láthatjuk a körülöttünk elterülő tájat, ahogyan talán még nem!

Amennyiben egy élménydús nyári programot keres, válassza a jet-ski bérlést, és fedezze fel Ön is a Dunakanyar lenyűgöző látványát egy egészen új oldalról! Csapatunk számos más élményprogram mellett a jet-ski bérlésre is lehetőséget nyújt! Szentendréről, a Pap-szigetről indul a kaland, mely egy teljes órán át tart majd! Maximum 3 fő vehet részt egyszerre a programon, melyhez természetesen valamennyi szükséges eszközt és felszerelést biztosítjuk. Fotókat is készítünk a jet-ski bérlés legjobb pillanatairól, hogy később bármikor visszanézhesse a nyár legizgalmasabb eseményének különleges vagy épp vicces történéseit.

A SZEDA Rekreáció csapata mindenben rendelkezésére áll, hogy Ön is részese lehessen ennek az élménynek! Látogasson el www.szeda.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megismerhet az általunk kínált lehetőségekkel kapcsolatban! Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, hívjon minket a +36 30 485 4167-os telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet az info@szeda.hu e-mail címre! Merüljön el a nyárban velünk, próbálja ki a jet-ski bérlést!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A kerti trambulin használatának élettani hatásai
A kerti trambulin használatának élettani hatásai

Ha a kerti trambulin kerül szóba, akkor az emberek többsége a játékra, a szórakozásra asszociál, pedig ez az eszköz sokkal...

Close