Kövess minket!
  
     

Egységes színek csapatszerelésekkel

2020, március 30.

Azon sportcsapatok számára, amelyek mérkőzéseken vesznek részt, fontos a mérkőzés- és csapatszerelések megléte, amik a játékosokat egységes színekbe helyezik. Ennek elsődleges célja az, hogy a játékosok egyszerűen, távolról is megtudják különböztetni csapattagjaikat az ellenséges csapat játékosaitól. Csapatszerelések vásárlása esetén számos színű és kialakítású szett közül válogathatunk, legyen szó labdarúgásról vagy kosárlabdáról. Egy komplett szett tartalmazza a pályán használt ruhákat, így a nadrágot, mezt és a zoknit, valamint akár egy melegítőszettet és sporttáskát is.

Amennyiben sportcsapata számára éppen csapatszerelést keres, és szeretne költséghatékony, mégis kiváló minőségű szetteket vásárolni, ismerjen meg egy olyan webáruházat, ahol számos fajtájú ruházati cikk és kiegészítő található. Egy ilyen szaküzletben több márka termékei közül válogathatunk, kiválaszthatjuk a csapatunk arculatának megfelelő színű öltözeteket, és pár kattintással meg is rendelhetjük azokat.

Éppen csapatszereléseket keres? Ismerje meg a Goal Hungary Kft. szolgáltatásait! Cégünk régóta foglalkozik a legkülönfélébb csapatszerelések és egyéb sportruházati cikkek forgalmazásával. Az általunk forgalmazott csapatszereléseket közvetlenül a gyártótól biztosítjuk megrendelőink számára, ezzel biztosítva a lehető legalacsonyabb árakat. Mez- és nadrágkombókat vásárolhat, akár táskával és melegítővel együtt, olyan márkáktól, mint az Adidas, a Masita, a Remick és az Alvic, hogy a csapat minden tagja egységes öltözetben, könnyen megkülönböztethetően léphessen a pályára. Kategóriáink között emellett cipők, papucsok, táskák, aláöltözetek, bírószerelések, labdák, szurkolói és rehabilitációs termékek is találhatók.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését csapatszereléseink iránt, kérjük, látogasson el a www.totallsport.com internetes oldalra, és navigáljon egyszerűen termékkategóriáink között! Ha bármilyen kérdése volna megrendelés előtt, keressen minket fel a 06 70-386-25-08-as telefonszámon vagy az info@totallsport.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Suzuki motor kereskedésünkben megtalálja azt a kétkerekűt, amiről mindig is álmodott!

Amikor az ember elhatározza, hogy motort vásárol, biztos, hogy nincs könnyű dolga. Napjainkban óriási kínálat áll rendelkezésre a kétkerekű járművekből,...

Close