Kövess minket!
  
     

Csalit a horogra!

Csalit a horogra!
2015, április 1.

Már nem kell sokat várniuk a horgászat szerelmeseinek, hiszen hamarosan kezdetét veszi a pecázási őrület! Kortól és nemtől függetlenül hódolunk előszeretettel ennek a hobbinak, mivel az idilli környezet mellett számos feledhetetlen élmény részesei lehetünk. Tartalmas beszélgetések, közös étkezések és aktív pihenés vár ránk, ha a tóparti kikapcsolódás mellett tesszük le a voksunkat.

Vannak, akiknek nemcsak a természet, hanem a horgászat önmagában is örömforrást jelent. Ahhoz azonban, hogy ebben a sportágban a legkiemelkedőbbek lehessünk, nem árt maximális felkészültséggel rendelkezni a csalikat illetően. Széles választékkal hívogatnak a horgászüzletek, a legalapvetőbb üveges kukoricán és búzán át, egészen a különleges halcsemegékig. Hogy melyik csalit mikor érdemes bevetni, arra nincs általános szabály, hiszen az adott terület, illetve kifogni kívánt halfajták függvénye mindez.

A csali kínálat legkiemelkedőbb, és változatos termékeivel büszkélkedő horgaszklub.eu segítségével eredményes, és élményekkel teli lehet a horgászatunk. Azért érdemes előnyben részesíteni termékeiket a többi üzlettel szemben, mert kifogástalan minőséget, frissességet, újdonságot, tartósságot kaphatunk, és mindezt egyetlen üvegcsében.

Árukínálat:

  • Csalinyomó
  • Lebegő csalik (pufi búza, pufi rizs, pufi gyöngykukorica, pufi tarhonya, kiflibojli)
  • Puliszka (horgos puliszka szeletelt, horgos puliszka tömbös, etető puliszka)
  • Üveges búza
  • Üveges kukorica (hard corn, csemegekukorica, pácolt csemegekukorica, mega corn)
  • Üveges tigrismogyoró

Részletes kínálatunkat megtekintheti továbbá a horgaszklub.eu weboldalon. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem hívjon a +36 30 589 4106 telefonszámon vagy írjon e-mailt az info@horgaszklub.eu e-mail címre! Keressen fel bátran üzletünkben, mely 6900 Makó, Deák Ferenc u. 12. szám alatt található. Ha most rendel, akciós áron hozzájuthat Szári Zsolt Árnyékok a vízen c. kötetéhez, melyben a balatoni díjnyertes horgász és író csali használatáról is olvashat újdonságokat!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
calasport.hu
A kajak választás szabályai

A kajakozás az egyik legnépszerűbb vízi sportok egyike. Ahhoz, hogy ezt az aktív kikapcsolódást űzze valaki, vizekben gazdag országunk szinte...

Close