Kövess minket!
  
     

Az úszós horgászat: Minden, amit tudni érdemes!

Az úszós horgászat: Minden, amit tudni érdemes!
2014, szeptember 11.

A horgászat manapság elsősorban hobbi és kikapcsolódás, amely a rohanó hétköznapokba iktatott nyugalmat vagy akár a gyermekeinkkel töltött családi programot is jelenthet, valamint a profik számára sportszerű tevékenység is lehet. A horgászok számos horgászati módszer és lehetőség közül válogathatnak, melyek közül az egyik legszórakoztatóbb és látványosabb megoldás az úszós horgászat, amelynek több különböző technikai megoldása is létezik az elvárásoknak és a hozzáértési szintnek megfelelően.

Az úszós horgászat

Az úszós horgászat elsősorban remek kikapcsolódás, amely élmény dús és szórakoztató tevékenység, azonban kifejezetten nagy precizitást is igényel, hogy a felszerelésünk és kellékek tökéletesen megfeleljenek és megvalósíthassuk elvárásainkat. Az úszós horgászat módszerei a sporthorgászati tapasztalatoknak köszönhetően lettek kifejlesztve és tökéletesítve, amelynek köszönhetően nem csupán a profik céljait szolgálják, de a kezdő horgászok számára is sikerélményeket tartogatnak.

  • A spiccbotozás (rakós bot): A kezdők és a gyerekek számára ideális horgászati módszer, hiszen a bot kis súllyal és könnyű kezelhetőséggel rendelkezik, valamint gyakran szereléket sem szükséges készíteni hozzá, mivel a legtöbb horgászboltban minden szükséges kellék beszerezhető, valamint nem igényel orsóhasználatot. A rakós botok technikája szinte megegyezik a spiccbotokéval, azonban árfekvés tekintetében már költségesebb megoldás.
  • A bolognai botozás (match bot): Hasonló módszer a spiccbotozáshoz, azonban itt a boton találhatóak gyűrűk és orsótartó is, továbbá ezzel a bottal már nagyobb távolságokon is horgászhatunk. A versenyhorgászat során gyakran alkalmazott megoldás ez a bot típus, mivel segítségükkel rövid időn belül érhetőek el eredmények.

Kezdő horgászok számára kifejezetten ajánlott az úszós horgászat, valamint a tapasztalatok gyűjtésével érdemes kipróbálni minden lehetőséget és horgászfelszerelést, melynek köszönhetően rátalálhatunk a számunkra ideális technikákra.

Minőségi horgászfelszerelések széles választéka!

A horgaszklub.eu weboldal széles választékkal várja webshopjában a horgászokat, hiszen nálunk mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő klasszikus vagy modern felszereléseket úszós horgászathoz és más technikákhoz egyaránt. Látogasson el a www.horgaszklub.eu weboldalunkra és válogasson kedvére minőségi horgászfelszereléseink és kellékeink között, valamint bővebb tájékoztatásért és információkért keressen minket bizalommal nyitvatartási időben, 08-16 óra között a 0630/ 589-4106-os telefonszámon, valamint az info@horgaszklub.eu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
stepkft.hu
Egyedi és designos sportmezek

Napjainkban az egészséges és egészségtudatos életmód elengedhetetlen része a helyes és változatos táplálkozás mellet a rendszeres és aktív testmozgás, melynek...

Close