Kövess minket!
  
     

A túrázás szerelmeseinek

A túrázás szerelmeseinek
2014, március 26.

Nyáron a természet teljes fényében pompázik. Vadul lüktet, minden állat előbújik, eleséget gyűjtenek a téli hónapokra, a virágok kihajtanak, gyümölcsök érnek, madarak dalolnak. Egyszóval: tökéletes évszak a túrására.

Sokan szeretik felfedezni környezetüket, vannak, akik elutaznak, akár másik kontinensre is, csak hogy újabb és újabb tájakat lássanak, ismerjenek meg. Nyáron minden kivirul, ezernyi fürdőzési lehetőség nyílik, kisebb az esélye annak, hogy az embert vihar kapja el, esetleg egy lavina, a szép időben nyugodt lélekkel indulhatunk neki az útnak.

Azonban bárhol is járunk, nem csak önmagunkra, és társainkra kell figyelnünk, hanem az állatokra, a természet szépségeire, még a rovarokra is, hiszen lehet, hogy valami olyasvalamit pusztítunk el, ami értékes, fontos, vagy éppen egyedülálló a világban!

Mindenre, és mindenkire figyeljünk oda, lássuk meg a szépet mindenben, és figyeljünk testi és lelki épségünkre, a naturális értékeink sokszínűségére! Végre itt a jó idő, indulunk útnak!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
nyárisport1
A szörfözésről

A szörfözésről mindenkinek a szabadság, a víz, a végtelen tér, és a vadul csapkodó hullámok jutnak eszébe; akinek nincs bátorsága...

Close