Kövess minket!
  
     

A lovaglás a szenvedélye? Szerezzen be minőségi lovaglókesztyűt!

A lovaglás a szenvedélye? Szerezzen be minőségi lovaglókesztyűt!
2017, április 24.

Ló és ember között az évezredek során mély kapcsolat alakult ki. Társunk a munkában és a hobbinkban is, utóbbi már a lovaglásban teljesedik ki. Sokan választják ezt a sportot, egyrészt a lovak közelsége miatt, másrészt rengeteg kihívás rejtőzik ebben a hobbiban.Ha szeretne belekezdeni ebbe a csodálatos tevékenységbe, először is a megfelelő felszerelés kiválasztása a legfontosabb!

Minőségi ruházatot és felszerelést válasszon! Az sem mindegy, hogy milyen nadrágot fog hordani ehhez a sporthoz. A testhezálló nadrágok kényelmesebbek, mert nem gyűrődnek be a lovas lába és a nyereg közé. Továbbá fontos a zárt cipő viselése, lovagláshoz biztonságosabb a lovaglócipő, vagy lovaglócsizma, mert a sarkuk meg van emelve, a lovas lába nehezebben tud átcsúszni a kengyelen, és beleszorulni. Fontos a felső ruházat rétegzése és a fejvédő viselése is. A kezünket is védenünk kell, megfelelő lovagló kesztyűvel. Használata tapadós anyaga miatt is ajánlott, vagy ha lovas kezét kikezdi a kapaszkodó, és a szár, ami segít a ló irányításában. A lovaglókesztyű csúszásgátlós anyagból van általában, ez megkönnyíti a lovas dolgát, illetve a megfelelő helyeken meg van erősítve, hogy tartósabb legyen.A legtöbb lovaglókesztyűre úgynevezett gumistoppokat helyeznek, mely még jobban biztosítsa a tapadást, általában azokon a pontokon erősítik meg, ahol a szárat tartjuk, így növelve az ellenállást. A csuklónál tépőzárral állítható a mérete, ezáltal nem esik le kezünkről. Versenyeken a hivatalos szín a fehér, díjugrató versenyeket megengedett a fekete is, terepversenyen a barna színű bőrkesztyű is. Nemcsak versenyeken ajánlott a viselése, ha csak hobbiként tekintünk a lovaglásra, a lovagló kesztyű viselésének köszönhetően nem lesz vízhólyagos, sebes a kezünk.

Ha már belekóstolt a lovaglásba, és szüksége lenne megfelelő lovagló kesztyűre, akkor keressen fel minket, a Manual Divat Kft.-t! Honlapunkon tájékozódjon termékeinkről a www.pecsikesztyuaruhaz.hu címen! Kérdés, észrevétel esetén írjon nekünk e-mailt a sales@szomhor.hu címre, vagy hívjon a 06-72-515-133-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Minőségi sportruházat egyszerűen?
Minőségi sportruházat egyszerűen?

Ahhoz, hogy kényelmesen és alapjában véve higiénikusan, komfortosan mozoghassunk, legyen szó akár a futásról, akár bármilyen edzésről, megfelelő ruházatra van...

Close