Kövess minket!
  
     

A kerti trambulin használatának élettani hatásai

A kerti trambulin használatának élettani hatásai
2018, március 9.

Ha a kerti trambulin kerül szóba, akkor az emberek többsége a játékra, a szórakozásra asszociál, pedig ez az eszköz sokkal többre is képes; hogy mást ne is említsünk, a használata hozzájárul az egészség megőrzéséhez és a fittség, a csinos alak megszerzéséhez is!

A kerti trambulinon való egy órányi ugrálás akár 1000 kalóriát is képes elégetni! Ez azért van, mert az ugrálás a test minden egyes részét megmozgatja, és sokkal jobban képes megterhelni a szervezetet, mint a futás, vagy az úszás. A folyamatos mozgás már néhány perc elteltével képes csökkenteni a testzsírunk szintjét, és a lábunk erősítése mellett hatással van a csípőnk, a fenekünk és a hasunk formálására! Ha olyan gyakorlatokat választunk, amelyekbe a kezeinket is be kell vonnunk, akkor természetesen a karizmaink is erősödnek. Természetesen fontos a megfelelő étkezés is, de ha rendszeresen ugrálunk egy órát a kerti trambulinon, akkor a szigorú diéta könnyen el is hagyható! Akár néhány hét alatt kilókat tudunk leadni, ha kitartóan, hetente több alkalommal használjuk. Sőt, a kerti trambulin használata az izmainkat is építi, és az alakformálásban is hatalmas segítség, így néhány hét alatt jelentősen sportosabb lehet az alkatunk is!

A kerti trambulin használata nem csak a jó alakot, és a csökkentett testzsírszintet biztosítja hosszú távon, hanem egyéb jótékony hatásokat is köszönhetünk neki. Növeli az egyensúlyérzetünket és az állóképességünket, emellett nem csak fogyaszt, hanem képes beindítani a szervezet méregtelenítési folyamatait is azáltal, hogy felgyorsítja az anyagcserénket. Ráadásul az idegrendszert is képes stabilizálni, vagyis egyfajta stresszoldó, nyugtató hatása is van, hiszen az ugrálás nagymennyiségű endorfint szabadít fel az agyban! Érdemes kipróbálni, és edzeni egy-egy órácskát a kerti trambulinon!

Ha Ön is szeretné élvezni a kerti trambulin előnyeit, látogassa meg a SportSarok webáruházát a www.sportsarok.hu címen, és válogasson széles kínálatunkból! Kérdése, vagy észrevétele lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-784-1447-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet az info@sportsarok.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
bringabutik.hu-1221
Cserélje le időben az elhasználódott kerékpáralkatrészeket!

Nem biztos benne, hogy a biciklije alkatrészei tökéletes állapotúak? Úgy gondolja, ráér tavaszig várni az ellenőrzéssel? Érdemes minél előbb időt...

Close